Zvake za zene


Zvake za zene afrodizijak za sexualnu stimulaciju zena. Zvake za zene mozete kupiti jedino kod nas, jer smo mi ovlasceni distributeri zvake za zene preparata. Zvake za zene u sebi sadrzi jedinstveni splet preparata koji u zenskom organizmu izaziva podizanje nivoa hormona koji su zasluzni za sexualnu zelju kod zena. Osim povecanja sexualne zelje i nadrazenosti, povecava se i vlaznost vagine, sto ce sex uciniti jos senzibilnijim.

Zvaku zvakati najmanje osam minuta oko 20 minuta pre sexualnog odnosa. Dejstvo traje do 24 sata, tako da se preporucuje samo jedna zvaka dnevno, jer nije potreno nikakvo preterivanje.

Preparat je namenjen zenskim osobama, starijim od 18 godina, pakovanje sadrzi 10 zvaka. Cena za zvake za zene je vrlo povoljna dok je prodaja online putem naseg sajta. Nebitno gde se nalazite, Beograd, Novi Sad, ili ma koje drugo malo ili veliko mesto, za nas ste blizu.


Kutija sadrzi 10 zvaka

Cena 1 kutije - 1800 dinara

Cena 5 kutije - 7800 dinara

Cena 10 kutije - 15000 dinara

.

Sms narucivanje

.


www.kamagra.in.rs

 Dame, da biste više uživale u vođenju ljubavi, a time i usrećile partnera, trebalo bi da se opustite i izborite sa kompleksima i bespotrebnim opsesijama. * Niko ne izgleda savršeno, zato nemojte da se opterećujete. Dopustite muškarcu da voli vaše telo, umesto da mu se žalite da imate preveliki stomak, opuštene grudi i celulit na zadnjici. Predstavnici jačeg pola ne primećuju mane i ne smetaju im, naročito ako ih žena jako seksualno privlači. Zato se opustite i prepustite partneru, fokusirajte se na dodire i poljupce, na njegovo, a ne na svoje telo. * Ako ste od onih koje kažnjavaju partnera uskraćivanjem intimnosti i nežnosti, onda nemojte ni da očekujete da vam seksualni život bude dobar. Bliskost je ključni sastojak u vezi i ne bi trebalo da ga koristite kao "oružje" u razmiricama.

Sunday the 30th. Design by QualityJoomlaTemplates.
Copyright 2012

©